Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس با اشاره به رسالت‌های این دانشگاه در زمینه آموزش‌های مهارتی گفت: این دانشگاه آماده ارائه خدمات آموزشی و مهارتی تخصصی به اصناف شیراز و سراسر استان است. ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۲ استانها فارس نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، محمدجامعی امروز در نشست هم‌اندیشی با روسای اتحادیه‌های صنفی، فنی و خدمات تولیدی شیراز اظهار داشت: این دانشگاه در کنار آموزش‌های آکادمیک مهارت آموزی را به عنوان یک اصل در برنامه‌های خود قرار داده و آن را دنبال می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای فارس با بیان اینکه در آموزش نباید تنها به یک جنبه کار توجه شود، تاکید کرد: مهارت باید در فضاهای کارگاهی و چهره به چهره آموزش داده شود، دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس با کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های مجهز آماده همکاری با بخش‌های مختلف جامعه از جمله خانواده بزرگ اصناف در زمینه آموزش است.

70 درصد فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران جذب بازار کار می‌شوندمازندران| آموزش‌های فنی و حرفه ای در مازندران بومی‌سازی شودکاشان| دانشکده فنی و حرفه ای دختران کاشان ساخته می شودساری| آموزش‌های فنی و حرفه ای باید متناسب با نیاز جامعه بازآموزی شودوی افزود: دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای و اصناف می‌توانند با تعامل و هم‌افزایی ارتقاء آموزش‌ها و بهره‌ورزی در اشتغال را بالا ببرند و باید این ارتباط بیش از پیش تقویت شود.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس با بیان اینکه همراه با دانش باید مارت آموزی نیز به طوری جدی باید به عنوان یکی از بال های اصلی مهارت مد نظر قرار گیرد گفت: همه چیز با آموزش آغاز و به آموزش ختم می‌شود، البته آموزشی که کاربردی بوده و با توجه به نیازهای جامعه هدف طراحی و ارائه  شود.

جامعی با اشاره به اینکه دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس از سال 94 مجری برگزاری دوره‌های ارتقاء پایه نظام مهندسی است، افزود: در همین راستا نیز اواخر سال گذشته برای نخستین بار طرح مهندس کارآموز را اجرایی کرده‌ایم که اینها نشان دهنده کاربردی و تاثیرگذار بودن آموزش‌های این دانشگاه است.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس خاطرنشان کرد: همکاری بیش از 400 نفر از نخبگان عرصه صنعت با این دانشگاه در راستای آموزش‌های مهاری و همچنین فعالیت اساتید فنی و مهارتی یکی دیگر از امتیازهای این دانشگاه است که آن را نسبت به سایر دانشگاه‌ها متمایز کرده است.

جامعی بیان کرد: در کنار ظرفیت‌های آموزشی، دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس به مرکزیت دانشکده شهید باهنر شیراز با امکانات مجهز خوابگاهی، ورزشی و رفاهی که دارد می‌توان میزبانی برگزاری دوره‌های مختلف فرهنگی و آموزشی نهادهای مختلف بخش خصوصی و دولتی را پذیرا باشد.

رئیس دانشکده شهید باهنر شیراز تاکید کرد: در این دانشکده دانش‌آموختگان و مهندسانی تربیت می‌شوند که به دنبال پشت‌میزنشینی نیستند و مهارت خود را در میدان عمل به اثبات می‌رسانند.

در این نشست شریفی معاون آموزشی دانشکده شهید باهنر شیراز نیز اظهار داشت:با توجه به ظرفیت قانونی که در دانشگاه و اصناف وجود دارد، آموزش‌های اصولی و علمی می‌تواند معبری برای جلوگیری از افراد خارج از صلاحیت در آموزش باشند، آنانی که با عملکرد بد خود صنف را زیر سوال می برند.

براساس این گزارش، در این نشست روسا و نایب رئیسان اتحادیه‌های اصناف شیراز به بیان نظرهای خود پرداخته و  حبیب پور مدیر پژوهش و محرر مسئول آموزش های آزاد دانشکده باهنر شیراز نیز با اشاره به ظرفیت‌های موجود در دانشکده باهنر شیراز برای همکاری با اصناف در ارایه  آموزش های عمومی و تخصصی اعلام آمادگی کردند.

انتهای پیام/ ز

R41382/P/S6,61/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۴۹۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود

سرپرست حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند؛ زیرا در بسیاری از رشته‌ها به حد اشباع رسیده‌ایم و دانشجویان بعد تحصیل امکان اشتغال ندارد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو قاسم محمدی‌نژاد، سرپرست حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید باهنر کرمان در آیین تجلیل از سرآمدان آموزشی برتر دانشگاه‌های استان کرمان که در تالار وحدت دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد گفت: امسال علاوه بر فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، اخلاق حرفه‌ای، فعالیت‌های فرهنگی و ویژگی‌های شاگردپروری از شاخص‌های انتخاب سرآمدین آموزشی بوده است.


رییس پژوهشگاه افضلی پور افزود: از جمله رموز توفیق و ماندگاری یاد استاد شهید مرتضی مطهری تهجد و تقوا، اخلاص، تعمّق و تدقیق در امور، جامعیت علمی، تواضع و روحیه خدمت به مردم و جامعه بوده است.

*اعلام شاخص‌های سنجش سرآمدان 

رییس سازمان بسیج اساتید استان کرمان تاکید کرد: امسال علاوه بر فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، اخلاق حرفه‌ای، فعالیت‌های فرهنگی و ویژگی‌های شاگردپروری از شاخص‌های انتخاب اساتید برتر بوده است به پاس قدردانی از تلاش و کوشش جامعۀ دانشگاهی آیین تجلیل از سرآمدان آموزشی در دانشگاه معین استان برگزار می‌شود.

سرپرست حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید باهنر کرمان اظهار کرد: بر اساس شیوه‌نامه ابلاغی، ما ١٠ کارگروه را انتخاب کردیم و بر اساس شاخص‌هایی از جمله، فعالیت‌های آموزشی، کیفیت و کمیت آموزشی، فناوری‌های آموزشی مکمل، آموزش پژوهش‌محور، فعالیت‌های فرهنگی و اخلاق حرفه‌ای، شئون استادی، بحث شاگردپروری و نقش‌آفرینی در مرجعیت علمی توانسته‌ایم سرآمدان آموزشی را برگزینیم.

محمدی‌نژاد با اشاره به تشکیل کارگروه تحول آموزشی در استان برای اولین‌بار با ریاست استاندار، اعلام نمود: مطابق آئین‌نامه آموزشی ابلاغ شده از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، تمامی مصوبات مربوط به آمایش در حوزه آموزش عالی استان در این کارگروه مطرح و مجوز‌های لازم را دریافت می‌نمایند. 

*تدوین سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی 

وی در ادامه گفت:سپس موارد در شورای گسترش مطرح می‌شوند و به‌زودی سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی در این کارگروه تهیه و به تصویب شورای گسترش آموزش عالی خواهد رسید.

دبیر کارگروه تحول آموزشی در استان توضیح داد: باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند؛ زیرا در بسیاری از رشته‌ها به حد اشباع رسیده‌ایم و دانشجویان بعد تحصیل امکان اشتغال ندارد.

وی تصریح کرد: نیاز محوری، مهارت و اشتغال آفرینی به‌عنوان سرفصل‌هایی قرار گرفته‌اند که بایستی در تغییر رویکرد آموزشی استان کرمان مدنظر قرار گیرد. 

او افزود:در دانشگاه شهید باهنر کرمان قرار بر این است ضمن احترام به رویه‌هایی که از قبل وجود داشته در فعالیت‌های آموزشی به سمت برنامه‌محوری و استاد محوری پیش رفته و هر گونه تغییر مبتنی بر فکر و برنامه باشد.

دیگر خبرها

  • ۲.۶ میلیون نفرساعت آموزش در آموزشگاه‌های آزاد فنی‌وحرفه‌ای قم ارائه شد
  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • اردوی جهادی دندان پزشکان کشور در شیراز
  • مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود
  • ۱۴ منطقه فارس میزبان دانش آموزان قرآنی
  • نظام آموزشی کارآمد بسیاری از مشکلات و چالش‌های کشور را حل می‌کند
  • حضور ۸۰ دندان پزشک از سراسر کشور در اردوی جهادی شیراز
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا در ۱۱ شهر فارس