Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-04@06:18:00 GMT

مسمومیت غذایی، عامل بیماری دانشجویان شیراز

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۱۳۲۲۱

محمدهادی ایمانیه روز یکشنبه افزود: کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شیراز به دنبال مسمومیت دانشجویان این دانشکده از رستوران و خوابگاه ها نمونه برداری کردند که بررسی ها گویای مسمومیت غذایی این دانشجویان بود.رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: همه امکانات و خدمات درمانی و بهداشتی در اختیار بیماران دانشجو قرار گرفت تا آنها سلامتی خود را بازیابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شماری از دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی شهید باهنر شیراز شامگاه سه شنبه ۱۲ اردیبهشت ماه پس از صرف غذا دچار مسمومیت شدند و با تلاش های صورت گرفته برای درمان این دانشجویان، هم اینک تنها یک بیمار در بیمارستان بستری است.

به گفته مسئولان اورژانس فارس، افزون بر ۳۲۳ مورد مراجعه توسط دانشجویان دانشکده باهنر ثبت شده است که از این میان، شماری از آنها توسط تیم اورژانس مستقر در دانشکده درمان شدند و ۳۹ نفر توسط اورژانس و ۴۹ نفر با وسیله شخصی به بیمارستان حضرت علی اصغر (ع) شیراز اعزام شدند.

در همین حال، مسئولان این دانشکده می گویند که برخی دانشجویان بیش از یک بار مراجعه به اورژانس داشته اند و از این رو، آمار قطعی دانشجویانی که درگیر بیماری شدند در نشستی خبری اعلام می شود.

** بیماری مهار شد

دکتر محمدرضا عالی منش رئیس مرکز حوادث و فوریت های پزشکی استان فارس نیز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا گفت: مراجعه کننده جدیدی از دانشجویان و کارکنان دانشکده باهنر شیراز بابت مسمومیت نداشته ایم و می توان گفت که این بیماری مهار شده است.

**خلع ید پیمانکار رستوران دانشکده

رئیس دانشکده فنی و مهندسی شهید باهنر شیراز نیز در این باره به خبرنگار ما گفت: تاکنون همه دانشجویان و کارکنان این دانشکده که دچار مسمومیت غذایی شده بودند، به جز یک نفر مرخص شده اند.محمد مهدی علویان مهر افزود: وضعیت عمومی تنها فرد بستری در بیمارستان به پایداری رسیده است و انتظار می رود بزودی از بیمارستان ترخیص شود.

اداره کل روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور نیز با ارسال توضیحاتی به رسانه ها ضمن اشاره به اقدام های فوریتی برای امدادرسانی به دانشجویان اعلام کرد: انبار نگهداری مواد غذایی و رستوران دانشکده در لحظات اولیه پس از بروز مسمومیت دانشجویان پلمپ شد و کارشناسان تغذیه دانشگاه شیراز، دانشگاه علوم پزشکی شیراز و امور دام شیراز برای نمونه برداری در محل حضور یافتند.

در این اطلاعیه آمده است: برای کنترل و پیشگیری از شیوع بیماری، فضاهای عمومی خوابگاه دانشکده با نظارت عوامل بهداشتی ضدعفونی و مواد ضدعفونی کننده نیز در بین دانشجویان توزیع شد.

این اطلاعیه می افزاید: با توجه به احتمال آلوده بودن آب، مقادیری آب معدنی تهیه و برای شرب دانشجویان توزیع گردید.

اداره کل روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور توضیح داد: با توجه به احتمال قصور پیمانکار دراولین ساعات بروز واقعه از پیمانکار طرف قرارداد خلع ید و درحال حاضر غذای مورد نیاز دانشجویان از دانشگاه شیراز تامین می شود.

وی ادامه داد: با توجه به درخواست دانشجویان بستری شده مقرر شد امتحانات میان ترم حسب شرایط دانشجو با تاخیر برگزار شود.پیش از این مدیرکل فرهنگی اجتماعی وزیر علوم تحقیقات و فناوری ظهر جمعه ۱۵ اردیبهشت ماه جاری با حضور در بیمارستان حضرت علی اصغر شیراز از دانشجویان بیمار دانشکده فنی شهید باهنر عیادت کرد.

دکتر فضل الله ایرجی کجوری ضمن ابراز تاسف از مسموم شدن این دانشجویان، پیگیر مراحل درمانی دانشجویان بیمار شد.در این دیدار که معاون فرهنگی دانشگاه شیراز و رئیس دانشکده باهنر شیراز حضور داشتند اقدامات انجام شده مطرح شد.نماینده وزیر علوم همچنین با حضور در جمع دانشجویان خوابگاهی دانشکده باهنر در جریان فعالیت های انجام شده مسئولان دانشکده در مهار و کنترل بیماری قرار گرفت.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۱۳۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیلزدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند

ایرج ضاربان اظهارکرد: مبارزه با پشه ناقل بیماری مالاریا بسیار مهم است چوم مالاریا بصورت بومی سال‌ها در منطقه بلوچستان وجود داشته است.

وی افزود: پشه مالاریا در آب تخم ریزی می‌کند و تبدیل به لارو و در نهایت پشه بالغ می‌شود از این رو ماموران مراقب مالاریا و لاروکش در منطقه حضور دارند و سمپاشی‌ها برای مقابله با تکثیر پشه‌های آنوفل بالغ انجام می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: از آنجایی که چابهار و دشتیاری با کشور پاکستان هم مرز هستند، بیمارانی که از پاکستان می‌آیند اگر در معرض گزش این پشه‌ها قرار بگیرند آلوده می‌شوند و می‌توانند بیماری مالاریا را از طریق گزش به انسان سالم منتقل کنند در واقع پشه باعث انتقال بیماری مالاریا می‌شود.

وی اظهار کرد: تیم‌های متعددی در دانشکده علوم پزشکی چابهار داریم و همکاران ما برای کاهش شیوع بیماری مالاریا پای کار هستند.

ضاربان افزود: باید اقداماتی در جهت جلوگیری از افزایش پشه‌ها انجام شود و دانشکده علوم پزشکی چابهار در این راستا اقدامات جدی در دستور کار دارد.

وی افزود: افراد می‌توانند با استفاده از توری، پشه بند، وسایل سرمایشی و استفاده از مواد دورکننده پشه بر روی پوست از گزش پشه جلوگیری کنند.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: پشه مالاریا در مناطق گرم و مرطوب و هوای معتدل وجود دارد و تکثیر پشه‌ها در زمان بارندگی و در آب راکد باقی مانده سرعت تکثیر بالاتری دارند که این موضوع سبب نگرانی برای مناطق سیل زده و ساکنین چادرهای اسکان موقت شده است.

وی بیان کرد: زمانی که پشه زیاد باشد سرعت شیوع بیماری‌ها بویژه بیماری مالاریا افزایش می‌یابد و باید اقدامات پیشگیرانه انجام شود.

ضاربان خاطر نشان کرد: بیماری مالاریا هیچ واکسنی ندارد و افراد نباید در معرض گزش پشه قرار بگیرند و زمانی که بیمارانی وارد کشور می‌شوند می‌توانند به راحتی و از طریق گزش پشه بیماری مالاریا را منتقل کنند.

وی افزود: زمانی که گزش صورت می‌گیرد انگل تک یاخته از طریق خون وارد پشه می‌شود و اگر انسانی سالمی در معرض گزش پشه آلوده قرار بگیرد بیمار می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار عنوان کرد: سیل زدگانی که در چادرهای اسکان موقت هستند مورد آموزش تیم‌های آموزشِ بهداشت دانشکده علوم پزشکی قرار می‌گیرند. همچنین درخواست کردیم تعدادی پشه بند و توری برایمان ارسال شود تا در مناطق آلوده و مناطق روستایی توزیع و از خطرات احتمالی بیماری مالاریا جلوگیری‌ کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • فشار خون عامل مرگ سالانه ۱۰ میلیون نفر در جهان
  • جزئیات جدید از مسمومیت پزشکان در مهمانی شیراز
  • جزئیات جدید از حادثه مسمومیت پزشکان در مهمانی شیراز
  • جزئیات جدید از حادثه مسمومیت الکلی پزشکان در مهمانی شیراز/ هیچ‌کس به کما نرفته/ مسمومیت با «متانول» نبوده است
  • دانشگاه شیراز آماده جذب دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکا و اروپا
  • سیر تحول شهید آوینی آموزنده و تحسین برانگیز است
  • فشارخون عامل اصلی بیماری های قلبی و عروقی
  • سیلزدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند
  • برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره قرآن و عترت دانشجویان در دانشگاه شهید باهنر کرمان
  • برای خلاص شدن از آلرژی‌های بهاری چه کنیم؟